Víztisztító és víztisztítás otthon

Víztisztító Diszkont

A leggyakoribb kérdések a víztisztítókról

2016. június 16. - Carvic

A tiszta ivóvíz az egyik legfontosabb dolog, amire egy embernek szüksége lehet: a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel biztosítja a szervezet normális működését. De persze nem mindegy, hogy mit iszunk, több szempontból sem. Az ásványvíz amellett, hogy macerával jár, folyamatosan pénzbe kerül, és környezetszennyező is, azért nem jó, mert túladagolhatjuk az ásványi anyagokat vele. A csapvíz pedig tele van vegyszerrel – kivéve, ha tisztított csapvizet iszunk. Tulajdonképpen ez a legjobb választás, hiszen ebben az esetben biztosak lehetünk benne, hogy amit megiszunk, tényleg csak víz. Semmi adalék, semmi vegyszer. Nincs mellékíz, nincs szag, nincsenek környezetszennyező PET palackok, és mindig van belőle otthon. De hogy is működik ez?

8078988_m.jpg

A leggyakoribb kérdések, amik felmerülnek:

  • Miért kell ez nekem? Miért nem jó a sima csapvíz? Azért, mert a sima csapvíz teli van klórral, és más mesterséges anyagokkal, amik károsítják az egészséget. A víztisztító ezeket vonja ki a csapvízből, így az biztonsággal fogyasztható.
  • Mi bajom lehet a klórtól? Nos, a klór mérgező, olyannyira, hogy az I. világháborúban tömegpusztító fegyverként használták. Nyilvánvaló, hogy a csapvízben csak akkora mennyiségben van jelen, ami nem okoz mérgezést – de hosszútávon nem túl szerencsés, ha mérget adagolunk a szervezetünkbe. Olyan vegyületek keletkezhetnek, amik akár rákot is okozhatnak!
  • Mennyibe kerül ez? Természetes, hogy az embereket érdekli a víztisztító használatának anyagi vonzata. Konkrétumot akkor lehet mondani, amikor már megvan a kiválasztott típus. Magáért a készülékért egyszer kell fizetni, a karbantartás minimális összeg. Cserébe mindig van otthon tiszta, friss víz, és nem kell érte boltba szaladgálni.
  • Miért jobb, mint az ásványvíz? Mert ez tényleg csak víz. Nem dúsítják semmivel, mint a természetesnek beállított ásványvizeket, és nem kell tartanunk attól sem, hogy túladagoljuk a mesterségesen hozzáadott ásványi anyagokat. Ha biztosak akarunk lenni abban, hogy tényleg csak vizet iszunk, csak a tisztított csapvíz jöhet szóba! 

A bejegyzés trackback címe:

https://viztisztitodiszkont.blog.hu/api/trackback/id/tr718815324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása