Víztisztító és víztisztítás otthon

Víztisztító Diszkont

5 érv a vízivás mellett

2017. március 09. - Carvic

Sokat halljuk, hogy fontos, hogy megfelelő mennyiségű vizet igyunk minden nap. Van, aki komolyan veszi ezt a felszólítást, és van, aki kevésbé. Könnyű dolga van annak, aki gyakran szomjas, mások azonban egyszerűen nem veszik észre, hogy inniuk kellene, így nekik erre tudatosan oda kell figyelniük. Néhányan ezt meg is teszik, mások azonban nem sokat foglalkoznak ezzel kérdéssel. Rosszul teszik, ugyanis nagyon sok múlik azon, hogy elég vizet isznak-e – gyakran igen látványos nyomokat hagy a túl kevés folyadékfogyasztás az emberen.

 47213842_l.jpg

Ezért igyál elég vizet:

 

  1. Hogy ne legyél fáradt. Te is észrevetted már, hogy a munkahelyeden délutánra már nehezen koncentrálsz, alig bírod nyitva tartani a szemedet akkor is, ha energikusan indult a nap? Ha gyakran tapasztalod ezt, tedd fel magadnak a kérdést, hogy mennyit ittál ma? A kávé, energiaital, cukros löttyök nem számítanak, csakis a tiszta víz. Ha a válasz semennyi, vagy nem sok, akkor sürgősen pótold.
  2. Hogy ne fájjon a fejed. Gyakori jelenség nálad, hogy délutánra minden látható ok nélkül elkezd fájni a fejed? Mielőtt agydaganatot kezdenél vizionálni, gondold át, mennyi vizet iszol addig! Sokan elfelejtenek inni napközben, a szomjúságot pedig már csak este érzik, akkor viszont már késő, elkezdtek kiszáradni. Ennek az egyik jele a fejfájás is – sokszor csak ennyin múlik a közérzetünk.
  3. Hogy ne egyél állandóan. Tudtad, hogy a szomjúságot az agyunk néha tévesen éhségként értelmezi? Ha éhes vagy, és ez látszólag indokolatlan, mert nemrég ettünk valamit, könnyen lehet, hogy valójában innunk kellene egy pohár vizet. Próbáld ki, garantáltan kevesebbet fogsz enni!
  4. Hogy ne legyen száraz a bőröd. Mindegy, milyen csodatestápolókkal kenegeted magad, ha nem iszol eleget, bizony ki fog száradni a bőröd. Hidratálni ugyanis belülről is kell, nem csak kívülről! A hidratált bőr szebb, rugalmasabb, ellenállóbb, fiatalosabb.

Hogy ne tűnj betegnek. Gyakran kérdezik meg, hogy beteg vagy-e, sápadt, színtelen, beesett az arcod? Nos, ez is lehet a kevés ivás következménye. Ha elég folyadékot iszol, javul a keringésed, és a bőröd is sokkal élénkebb lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://viztisztitodiszkont.blog.hu/api/trackback/id/tr712397983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása