Víztisztító és víztisztítás otthon

Víztisztító Diszkont

Te tudod, mennyi pénzed folyik el?

2018. március 13. - Víztisztító Diszkont

Nézz szembe a ténnyel: ahányszor hazacipelsz egy ásványvízzel teli PET-palackot, a pénztárcád mindig apad egy kicsit. Aztán legközelebb megint egy kicsit, aztán így megy tovább egész évben…

 

Mit gondolsz, mennyit költesz évente ásványvízre?

Az elmúlt évben alaposan átnéztük a hivatalos iparági adatokat és kiszámoltuk. Egy háztartás átlagos, 126 literes fogyasztásával számolva éves szinten 170 000 Ft-od is elmehet csak ásványvízre.

  • Azt is nyugodtan hozzászámolhatod ehhez az amúgy is döbbenetes összeghez, amennyibe az üzemanyag került, hogy egyáltalán eljuss a boltba.
  • Sőt, még azokat a termékeket is, melyeket valódi ok nélkül, a pillanatnyi csábításnak engedve megvásároltál, csak mert beugrottál a szupermarketbe ásványvízért.

 

Ugye, hogy lenne más helye is ennek az évi legalább 170 000 Ft-nak?

Elutazhatnál belőle egy emlékezetes wellness-hétvégére a családdal, ahol lubickolhatnátok a szép élményekben. De félre is teheted, hogy végül egy rég vágyott, mindenkinek örömet okozó dologra költsd: legyen az közös időtöltés vagy akár egy praktikus háztartási gép.

 

Olyasmiért fizetsz, amid már megvan

Nem magukkal az ásványvizekkel van baj természetesen. Lehetnek olyan élethelyzetek, amikor nagyon is jól jöhet, hogy tudsz palackos vizet venni. De az is tagadhatatlan, hogy az üres PET-palackok feleslegesen terhelik a környezetet. És az is aggályos, hogy a műanyag palackot számos külső hatás éri (pl. hőmérséklet, napfény), amelyek befolyással lehetnek a víz minőségére.

Mindenekfelett, ha jobban belegondolsz, meglehetősen abszurd, hogy olyasmiért adsz ki rendszeresen pénzt, ami már eleve ott van az otthonodban: a vízért.

 

Akár 1 Ft/ liter: tudsz ennél jobbat?

Ha szeretnéd jobb minőségűvé, kellemesebbé, élvezhetőbbé tenni a csapvizet, egyszerű dolgod van, hiszen számtalan víztisztító berendezés közül válogathatsz. Tévhit, hogy mindez drága mulatság, egy egyszerű asztali víztisztító berendezés árával számolva 1 Ft/literről beszélhetünk.

 

Kapsz 1 liter kivételesen tiszta, finom vizet ennyiért a boltban?

 

 

Reméljük, hasznosak voltak számodra az információk, nem utolsósorban talán csinos kis összeget is megtakarítottunk neked…

A bejegyzés trackback címe:

https://viztisztitodiszkont.blog.hu/api/trackback/id/tr9513736258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása