Víztisztító és víztisztítás otthon

Víztisztító Diszkont

Simán veri a csapvíz az ásványvizet ízben és árban

2017. január 23. - Carvic

A legtöbb vízivó azért választja az ásványvizet, mert finomabb, mint a csapvíz. Igaz, némileg drágább, de a jobb ízért ezt a hátrányt az emberek többsége hajlandó vállalni. Pedig az ásványvizek esetében sem mindig tökéletes az ízélmény, sőt… vannak kimondottan rossz ízű ásványvizek, ráadásul nem is nem is feltétlenül az olcsóbb fajtából.

 33888220_l.jpg

Fontos érv általában az ásványvíz mellett, hogy legalább tudod, mit veszel, mit iszol meg. Valóban? Eltekintve az összeesküvés-elméletektől, melyek szerint nem is biztos, hogy az van a palackban, ami rá van írva (ez nem is annyira elmélet, pár éve volt is ebből egy nagyobb botrány), sok embernek fogalma sincs, mi van egyáltalán ráírva. Ezért az íz a döntő általában: ugyanannak a márkának mindig ugyanolyan az íze, nem lutri, mint a csapvíz például.

 

Miért is lutri a csapvíz?

 

Nos, a csapvíz íze valóban nem állandó, mégpedig azért nem, mert változik a minősége. Valljuk be, ez meglehetősen ijesztő, amikor arról van szó, amit meg szeretnénk inni. Külön jó, hogy területileg sem ugyanolyan, tehát minden településen, sőt, akár egy településen belül is más vizet ihatunk. Nem beszélve arról, hogy teli van mesterséges anyagokkal, sőt, mérgezőkkel is, köszönhetően a vezetékekből kioldódó fémeknek.

 

Érthető, hogy ilyen körülmények között az emberek jobban bíznak a palackozott verzióban, még akkor is, ha abban sem biztos, hogy az van, ami rá van írva a címkére; mérget legalább nem tartalmaz. Van azonban ennél jobb verzió, olyan, ami semmi kompromisszummal nem jár, mert csak tiszta vizet tartalmaz.

 

Mindig elérhető, tiszta víz

 

Egy egyszerű ozmózis víztisztító segítségével elérhetjük, hogy mindig legyen otthon friss, tiszta víz, amiben semmilyen más mesterséges vagy káros anyag nincsen. Ezt a szerkezetet a csapra kell szerelni, így ha megnyitjuk a vizet, az egyből szűri majd. Nincs olyan, hogy elfogyott, nem kell érte elmenni a boltba, és a havi vízszámlán kívül még csak fizetni sem kell külön érte. Az íze pedig… nos, nincs mellékíz. Semmilyen, ez pedig az ásványvízről nem mondható el. Olcsóbb is, jobb is – nem nehéz választani.

A bejegyzés trackback címe:

https://viztisztitodiszkont.blog.hu/api/trackback/id/tr5812130745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása