Víztisztító és víztisztítás otthon

Víztisztító Diszkont

Nem mindegy, milyen a víztisztítód?

2016. július 12. - Carvic

Bár van még hová fejlődni ezen a téren, az otthoni víztisztító berendezések szerencsére egyre inkább elterjedtek a háztartásokban. A víztisztító milyensége azonban nagyon nem mindegy – legalábbis a minőségük nagyon eltérő lehet. A berendezéssel együtt ráadásul szolgáltatást is vásárolunk. Az régen rossz, ha az eladó részéről valami olyan hozzáállást tapasztalunk, hogy „na, itt a termék, a viszontlátásra”. A továbbiakat oldjuk meg magunk, aztán ha gond van, találjunk szerelőt. Ennek nem így kellene működnie, úgyhogy amennyiben ez felmerül, igyekezzünk inkább más cégtől vásárolni. Ugyanis ahogy már említettük, nem csak terméket kellene kapnunk, hanem szolgáltatást is.

 42716269_m.jpg

Ki fogja beszerelni?

A víztisztító vásárlását követően az első probléma, amivel szembesülhetünk, az a szakszerű beszerelés. Ez persze csak akkor probléma, ha nem a megfelelő helyről vásároltunk víztisztítót, ugyanis alap kellene, hogy legyen, hogy a cég intézi a beszerelést. Erre azért van szükség, mert senkitől sem elvárható, hogy komolyabb vízvezeték szerelői ismeretekkel rendelkezzen, és ezt maga tudja szakszerűen megoldani. Márpedig ha a beszerelést nem sikerül megoldani szakszerűen, később komoly problémák merülhetnek fel a készülék működésével kapcsolatban. Tönkremehet, nem látja el a funkcióját – emellett azt leshetjük, hogy mikor tudjuk érvényesíteni a garanciát egy rosszul beszerelt készülékre.

 

Folyamatos karbantartás

A másik szolgáltatás, amit megveszünk a termékkel, az a karbantartás. Egy víztisztító készüléken ugyanis időnként cserélni kell például a szűrőket, ez pedig szintén nem várható el a felhasználótól. Optimális esetben a gyártó vagy a forgalmazó vállalja ezt is. Ezzel együtt biztosak lehetünk abban, hogy mindig hozzá lehet jutni cserealkatrészhez is. Nagyon kellemetlen, amikor aktuális lenne a szűrőcsere, és már az alkatrészkeresésnél elakadunk. Vagy ha sikerül nagy nehezen beszerezni, de ötletünk sincs, hogyan kezdjünk hozzá a munkához. Persze komoly céggel ilyen nem fordulhat elő.

A bejegyzés trackback címe:

https://viztisztitodiszkont.blog.hu/api/trackback/id/tr488882574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása