Víztisztító és víztisztítás otthon

Víztisztító Diszkont

Melyik víz tiszta?

2016. november 17. - Carvic

A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel fontosságát már egyre több ember komolyan veszi, azonban azzal igencsak leveset foglalkoznak, hogy mit is isznak meg. Mint tudjuk, a lehetőségek végtelenek, a csapvíztől kezdve az ásványvizeken át az üdítőkig mindenki megtalálhatja azt az italt, ami az ízlésének megfelel.

 Csakhogy nem minden ital egyformán egészséges. A korrektség kedvéért azért szögezzük le, hogy a semminél bármelyik jobb, mert a folyadék nagyon fontos, még akkor is, ha nem éppen ideális. Mivel azonban megvan a választási lehetőségünk, arra kellene törekedni, hogy a lehető legjobb italt válasszuk, ezáltal pedig a legegészségesebb módját találjuk meg a folyadékpótlásnak.

43374465_l.jpg

 

 A legjobb, amit tehetünk, az az, hogy tiszta vizet iszunk. Na de mi a tiszta víz? Az, ami a csapból folyik? Az, amit a boltban árulnak PET palackokban, vagy az, amit otthon, ballonos készülékből nyerhetünk? Esetleg a forrásvíz? Nos, egyik sem.

Mi a gond a különböző vizekkel?

 

Nos, az ásványvízben, dacára annak, hogy természetesnek hirdetik, elég sok mesterséges ásványi anyag van. Ez azért okozhat gondot, mert ha kitartunk egy márka mellett, előfordulhat, hogy bizonyos ásványi anyagokat túladagolhatunk. Ezzel pedig megbomlik a szervezetünk egyensúlya, ami esetenként komoly egészségügyi problémákat is okozhat.

 

A ballonos víz sem jobb, gyakorlatilag az is ásványvíz, csak nagyobb palackban, így minden hátrány, ami az ásványvízzel kapcsolatban felmerül, érinti a ballomos vizet is.

 

A forrásvíz mindig veszélyes üzem: még ha elméletileg iható is, természetes víz lévén, lehetnek benne olyan anyagok, amiket nem bír a szervezeted. Bizonyos forrásvizektől van, akinek semmi baja, más hányást, hasmenést tapasztal. Ráadásul ezeknek a vizeknek a minőségét időnként ellenőrzik – hogy közben mi kerül bele, azt nem tudja senki.

 

A csapvízről tudjuk, hogy sok mesterséges anyaggal tisztítják, ami nem feltétlenül tesz jót a szervezetünknek. Emellett ezek miatt kellemetlen mellékízt is tapasztalhatunk. Ozmózis víztisztítóval azonban nyerhetünk a csapból tiszta vizet – mind közül egyértelműen az a legjobb választás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viztisztitodiszkont.blog.hu/api/trackback/id/tr9211969775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása