Víztisztító és víztisztítás otthon

Víztisztító Diszkont

Tudd meg, hogy állsz a vízzel!

2018. március 08. - Víztisztító Diszkont

Az év eleje mindannyiunk életében amolyan tervezgetős időszak. Amikor alaposan átgondoljuk, életünk mely területeivel lehetünk elégedettek, hogy mit érdemes idén másképp csinálni.

Levelünk praktikus információkkal segít abban, hogy eldönthesd: jelenlegi vízfogyasztásoddal, annak mértékével és minőségével elégedett lehetsz-e.

 

Biztos vagy benne, hogy kellően hidratált vagy?

A folyadékfogyasztás alapvető szükségletünk. Ennek ellenére mégsem iszunk annyit, amennyit a szakemberek szerint kellene. Elfelejtjük, egyre halogatjuk, nem törődünk még a szomjúsággal sem. Kevesen vallják be, de a vízivástól való idegenkedésük hátterében az áll, hogy nem ízlik nekik a víz. Könnyen lehet, hogy te is közéjük tartozol.

Jó, ha tudod: azok, akik valamilyen korszerű háztartási víztisztító berendezést használnak, általában arról számolnak be, hogy sokkal finomabbnak érzik a tisztított vizet, mint a hagyományos csapvizet. Semmihez sem hasonlítható a zamata, selymes, tiszta és még szagtalan is. Azoknak, akik íz- és szagérzékenyek, sokkal könnyebben csúszik a szűrt verzió, mint bármilyen más víz.

 

Te döntesz róla, hogy kerüljön-e vegyszer és szennyeződés szervezetedbe víziváskor?

Amikor csapvizet fogyasztasz, óhatatlanul azokat a vegyszereket is magadba szívod, melyeket a normál, vezetékes csapvíz tartalmaz, például a klórt és származékait. A csapvíz is alkalmas az emberi fogyasztásra, de egészséged szempontjából mégsem mindegy, hogy ezt választod-e, vagy vegyszerektől, szennyezőanyagoktól mentes tisztított vizet.

Jó, ha tudod: a szűréssel még annak a mértékét is befolyásolhatod, hogy mennyivel legyen „jobb” a csapvíz, ami a vegyszereket illeti. A tisztított víz egész egyszerűen közelebb áll a szervezet igényeihez, amit egyedül a H2O, azaz maga a víz képvisel.

 

Ételeid, italaid is szennyező és vegyi anyagoktól mentes vízből készülnek?

Könnyű megfeledkezni arról, hogy a víz konyhai alapanyag is. Víz nélkül nincs vitamindús zöldség- és gyümölcsleves, nincs élénkítő tea, limonádé, de kávé sem. Ha tisztított vizet iszol, de közben csapvízzel főzöl a családnak, akkor csak félúton vagy egy sokkal tudatosabb háztartás kialakítása felé.

Jó, ha tudod: a tisztított vízzel készült ételek és italok a beszámolók szerint zamatosabbak is a csapvízből készülőknél, köszönhetően a szűrt víz különleges ízének.

 

Mit gondolsz, kellően hidratált vagy?
Meg tudod védeni szervezetedet és ételeidet a felesleges vegyszerektől?

Ha szükségét érzed a sürgős életmódbeli változtatásnak és úgy véled, mi segíthetünk ennek elindításában vagy folytatásában, akkor:

Nézz körül oldalunkon és válogass kedvedre a víztisztító berendezéseink közül.

A bejegyzés trackback címe:

https://viztisztitodiszkont.blog.hu/api/trackback/id/tr6413724258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása